Barber, který vás promění


Péče o vzhled bývala vždycky spíš je výsadou žen. Ženy dbají na to, aby vypadaly upraveně a hezky. Zatímco muži naopak razí heslo, že možný vzhled = špinavé nehty, zápach potu a neumyté vlasy. Doby, kdy muži o svůj vzhled příliš nedbali, jsou naštěstí dávno pryč. Začíná být v módě chodit upravený. Kde a jak si upravit, aby muž vypadal opravdu hezky?

barber holič

V tomto ohledu to ženy měly jednodušší. Ženských salonů krásy je všude spousta, kdežto muži měli v podstatě k dispozici jen pánské holičství, kde si mohli nechat maximálně ostříhat vlasy. V současné době ale chtějí muži mnohem víc než jen klasický střih. Chtějí mít upravené nejen vlasy, ale i vousy. I muži chtějí mít zážitek z toho, jak skvělá návštěva salonu může být i pro ně.

V České republice se muži stavěli k návštěvám pánských salonů spíše odmítavě, a pánské salony byly běžnější spíše v zahraničí. Během posledních pár let ale došlo k otevření mnoha barbershopů, a muži se do nich postupně naučili znova chodit. Barbershop nabízí nejen střih vlasů, ale také úpravu vousů. V módě je totiž mít upravené vousy, a tak postupně klesá počet mužů, kteří dbají na dokonale vyholenou pokožku. Pro některé muže je složité upravit si vousy do dokonalých línií, a právě proto začali chodit do barbershopu, kde se pracuje nejen s nůžkami a holícím strojkem, ale hlavně s břitvou, protože jedině pomocí břitvy lze dosáhnout dokonale rovných kontur.

holičství barbeshop

Kam zajít?
V některých podnicích se bohužel setkáte s přístupem, kdy pracovníci příliš neví, jaký typ účesu bude klientovi sedět nejvíc. Před návštěvou jakéhokoliv barbershopu se raději vždycky podívejte na recenze ostatních klientů. Pokud hledáte kvalitu služeb i příjemný personál který ví co dělá, navštivte náš Barbershop. The Crown pobočky Thecrownbarbershop.cz
najdete po celé Praze, a tak snadno najdete tu kterou máte nejblíž.