Vyrobte si náplň


Když se zeptáte kuřáků, čemu dávají přednost, většina vám asi řekne že kouří klasické cigarety. Jsou totiž snadno dostupné, a kuřáci jsou na něj zvyklí, protože se dají sehnat už spoustu let. Dají se koupit buď hotově anebo se dají vyrobit doma pomocí plničky a papírků. Připravit si doma cigarety je jednoduché a rychlé, a ve většině případů i levnější. Bohužel hustý cigaretový dým zabarvuje pokožku i oblečení, a právě proto cigarety vadí nekuřákům. Jestli máte ve svém okolí jako kuřák také nekuřáky, nejspíš jste se už nejednou pohádali kvůli kouření. Existuje náhrada v podobě elektronické cigarety.

cigareta náplň

Je to zařízení, které se používá velice podobně jako běžná cigareta. Baterie nahřeje tekutou náplň, která se potom kouří. Mnoha kuřákům v nabídce trafik chybí ochucené cigarety, které si nahrazují právě kouřením elektronických cigaret. Do těch zatím ještě stále koupíte různé náplně i s příchutěmi. Najdete mezi nimi nejen mnoho druhů ovoce, ale také příchutě jako jsou například sušenky. Díky tomu si můžete vychutnat zajímavé příchutě při kouření elektronické cigarety.

elektronická cigareta

Proč jí dát šanci?
Elektronické cigarety jsou mnohem tolerovanější nekuřáky, protože nebarví a nezapáchají. I proto k nim přichází zejména mladí kuřáci, kteří jsou otevřenější novým věcem. Co se týče náplní, těch je na trhu opravdu obrovské množství, najdete je na e-shopech, ale také v trafikách a ve specializovaných obchodech které prodávají elektronické cigarety a příslušenství k nim. U většiny zařízení se totiž dají vyměnit i poškozené části. Velkou výhodou je že si můžete dokonce i namíchat vlastní náplň, k čemuž slouží například nikotinová báze 1000ml. Můžete ji smíchat s dalšími příchutěmi a vznikne vám tak náplň přesně podle vaší chutě. Ani tuto možnost vám běžné cigarety neumožní, proto dejte šanci elektronické cigaretě.